Stand van zaken

Roos
Zoals ik in het eerdere bericht vertelde is mijn zusje Roos tijdens de trainingsstage in Frankrijk zwaar gewond geraakt. Sinds afgelopen week gaat het steeds wat beter met haar. Ze slaapt niet meer hele dagen maar houdt het vol om een paar uur achter elkaar wakker te blijven, en… ze heeft zelfs al weer op de fiets gezeten! We proberen het een beetje op te bouwen en nadat ze de eerste keer na 10 minuten bijna flauw viel onder het fietsen, houdt ze het nu vol om 30 minuten rustig te rijden. Ze is echter nog steeds erg moe, en erg stil. Fysiek is haar lichaam nu goed herstellende, maar mentaal begint het nu steeds lastiger te worden. Gelukkig is er in huis nog één spiegel die niet is afgeplakt, anders had de wereld het met mijn out-of-bed-look kapsel moeten doen. Ze beseft zich wel dat ze erg veel geluk heeft gehad, en dat het zomaar fataal had kunnen aflopen dus dat de schade relatief gezien mee valt.

Vorm
Ik ben nog steeds niet in goede doen na de valpartij van Roos, heb de eerste week in Nederland lekker gedaan waar ik zin in had (o.a. een tochtje van 160km van Brabant naar Oostkapelle) en stiekem die week 400-500 fietskilometers gemaakt. Nu ben ik wel weer serieuzer aan het trainen en dat doet me goed. Langszaam begint het goede gevoel terug te komen!
 Morgen doe ik mee aan de Vakantieloop in Biest Houtakker, waar ik gewoon lekker een 10km training zal lopen. Geen tijd, geen snelle start maar rustig opbouwen en zien waar het schip strand.

Nationaal Circuit

Met nog drie wedstrijden in het nationaal circuit te gaan, even een tussenstand:
Het On-running Duathlon circuit bestaat uit 7 wedstrijden waarvan er nu reeds 4 hebben plaatsgevonden.
In de categorie H20-30 sta ik momenteel op een 7e plaats, maar ook overall bevind ik me als debutant in de top 15 van Nederland. Met een 13e plaats mag ik op dit moment niet ontevreden zijn. Echter, er kan nog van alles gebeuren en ik zou dan ook nog graag enkele plaatsen willen klimmen in het klassement. Dat wordt lastig gezien de concurrentie (en de ervaring die zij in tegenstelling tot mij hebben), maar is niet onmogelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s