Wintertraining

De voorbereidingen op het seizoen 2019 zijn in volle gang, en begonnen na een korte rustperiode met een mooi trainingsblok om een rustige basis te leggen voor deze winter. Op hoogte in Dullstroom, Zuid Afrika.
Bij terugkomst was het even wennen aan het Nederlandse weer, maar vind ik eigenlijk dat we niet mogen klagen! In overleg met mijn trainers en coach zijn we hele mooie plannen aan het smeden, maar daarover later meer…

Voor nu bestond mijn wintertraining uit zwemmen, zwemmen en omvang lopen en fietsen met wat snelheidsprikkels. En elke twee weken een trainingswedstrijdje. Zo liep ik onder andere de dag na Zuid Afrika de Horaloop, deed ik een regiocrossje, racete ik bij de Sylverstercross in Soest en nam ik deel aan het combiklassement in Egmond. Op zaterdag de Egmond Pier Egmond strandrace, op zondag de Egmond halve marathon. Een solide resultaat maakte me misschien niet helemaal tevreden, maar zeker is dat het een prima prikkel was die me veel (positieve en) waardevolle informatie gaf waardoor we weer lekker verder kunnen bouwen naar de start van het seizoen.
De komende weken bestaat uit lekker doortrainen, en racen: o.a. op Ameland en in Schoorl tijdens de 10km. Tussendoor zoek ik nog even lekker de zon en focus op in Portugal. Kan ik alvast wennen aan heerlijke temperaturen en alles wat bij een trainingskamp komt kijken.
Tot die tijd rijd ik natuurlijk ook gewoon 4.5u in de Nederlandse vrieskou, want als je het koud hebt moet je harder trappen 😉

Tot snel, cheers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s