Over mij

In het dagelijks leven ben ik voornamelijk actief in de multisport, of triathlonwereld. Niet één sport, maar meerdere sporten samen. Zowel op de weg als op de ‘cross’.

Na het behalen van mijn Master in Strategic Management aan Tilburg University ben ik via het project ‘Goud op de Werkvloer’ van NOC*NSF en Randstad gaan werken bij ASML in Veldhoven. Zo kan ik zowel op sportief als maatschappelijk/professioneel vlak blijven ontwikkelen. Want hoe ambitieus je ook bent, de sportwereld is en blijft onzeker en een sportcarrière is eindig.

Ik voel me thuis in Brabant, ben ondernemend en leg de lat hoog. Ik werk graag samen met anderen  om het beste uit jezelf te kunnen halen maar help ook graag anderen om doelen te behalen.  Mijn beste resultaten tot nu toe zijn een 8e plaats op het EK duathlon op de weg, een 36e en respectievelijk 12e plaats op het EK Crosstriathlon en -duathlon.

Tot  2017 heb ik getraind binnen een fulltime trainingsprogramma van de NTB bij het Regionaal Trainings Centrum Tilburg, maar vanaf 2017 heb ik besloten om zelf mijn ideale route naar de top te organiseren. Via deze website neem ik je graag mee in mijn avontuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s