Partners


Athlete Sports World

Athlete Sports World is enthousiast, kundig en heeft een uitstekende service. En dat voor een scherpe prijs! Het fijne van ASW is dat zij diverse merken in hun assortiment hebben, en je dus echt flexibel kunt bestellen bij een website: of je nu die Powerbar reep bestelt, SiS recovery drink, of Maxim gel, makkelijker kan niet. Of wat denk je van een wetsuit voor beginners tot pro’s, helmen, brillen, kleding of de verhuur van een fietskoffer? Bij athletesportsworld.com kan het.

Ik bestelde al regelmatig mijn sportvoeding bij AthleteSportsWorld, de nieuwe naam voor sportvoedingtriathlon.nl, -wielrennen.nl en -hardlopen.nl, en nu werken we samen aan onze ambities. Ik sportief, waarin ASW mij ondersteunt door sportvoeding. En ASW zakelijk, waarin zij de Nederlandse markt verder wil veroveren door middel van een snelle service, scherpe prijs en betrokkenheid. Je ziet ze regelmatig op evenementen, en helpen ook jou naar topprestaties. Dus loop even langs en spreek ze gerust even aan of mail ze op info@athletesportsworld.com !

Benieuwd naar hun assortiment? www.athletesportsworld.com 


Zone 3

tiny circle logoZone3 maakt triathlonkleding en accessoires, waaronder wetsuits. Ook ik race in hun wetsuit, namelijk de Zone3 Vanquish. Er zit veel verschil tussen het ene wetsuit en het andere, en kan zelfs per 100m zwemmen belangrijke seconden voordeel bieden. Meer weten over wetsuits? Stuur me een berichtje of kijk op de website van Zone3


Fix and Ride

Als je veel fietst, moet je kunnen vertrouwen op je materiaal. En op de fietsenmaker die dat materiaal onderhoudt. Eerlijk, betrokken en voor een scherpe prijs. Fix and Ride is een schoolvoorbeeld van een fietsenmaker waar je op kunt vertrouwen. Bij problemen wordt het zo opgelost, en dus kan ik me zorgen maken om andere zaken 😉

Eekelaar Optiek

Eekelaar optiek zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt zien. Tijdens het sporten had ik nog wel eens last van mijn lenzen, maar sinds zij mij voorzien van advies, controle en daglenzen is dit verleden tijd. Er is persoonlijk contact, en dat was dan ook de basis om mij als klant te gaan ondersteunen. Een kundige,klantvriendelijke en, nette optiek die ik iedereen kan aanbevelen.

ASML via ‘Goud op de Werkvloer’ (NOC*NSF & Randstad)

Sport kost veel geld. Daarnaast moet ik natuurlijk ook boodschappen doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een topsportvriendelijke werkgever. Randstad heeft samen met NOC*NSF het project ‘Goud op de Werkvloer’ opgericht. Via dit project heb ik een erg leuke functie gevonden bij ASML, passend bij mijn opleidingsniveau en interesses.

noc-nsf-randstad

Binnen deze job kan ik me professioneel goed ontwikkelen, maar de functie biedt ook voldoende flexibiliteit om goed te kunnen trainen. Door middel van een zogenoemde ‘duale carrière’ combineer ik mijn ambities in de sport, met die in het bedrijfsleven.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s